logoplaatje
Home/

Nieuws - 2016
plaatje: Faber Uitvaartzorg (Delft) nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

Faber Uitvaartzorg (Delft) nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 26 mei 2016
plaatje: bulletPer vandaag is de nieuwe huurder van 0800-STERFGEVAL, meldnummer voor overlijdensmeldingen, Faber Uitvaartzorg met vestigingen in Delft en Breda.
Betrouwbaar, betrokken èn betaalbaar
Het naamnummer 0800-STERFGEVAL is een meldnummer voor overlijdensmeldingen. Nabestaanden die een beroep doen op het meldnummer, worden altijd geholpen door een lokale en kwalitatief hoogwaardige uitvaartonderneming in de buurt. De ondernemers aangesloten bij 0800-STERFGEVAL zorgen voor een stijlvolle, persoonlijke èn betaalbare uitvaart.

Het bedrijf Uitvaart.Com, exploitant van het meldnummer, sluit hiertoe contracten met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen door het hele land. Daarmee is 0800-STERFGEVAL vergelijkbaar met een meldnummer als `112`, maar dan voor overlijdensmeldingen.

Faber Uitvaartzorg en Uitvaartdiensten
Faber Uitvaartzorg staat voor:
 • Betrokken, betrouwbaar en betaalbaar
 • Altijd één vaste uitvaartverzorger
 • Advies op maat
 • Altijd vrijblijvend een gratis informatiegesprek

  Voor een overlijdensmelding zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via 0800-STERFGEVAL. Wilt u vooraf uw wensen met ons bespreken, dan kunt u vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons maken. U krijgt altijd een heldere en duidelijke omschrijving van uw persoonlijke uitvaartwensen.

  Het kantoor en informatiecentrum, gelegen aan de Mozartlaan 416 A te Delft, is via de A4, A12 en A13 uitstekend te bereiken (Reinier de Graaf Ziekenhuis aanhouden). Het ingetogen en vrijstaande pand, gelegen aan de achterzijde van de Mozartflat, voorziet in een neutrale locatie om uitvaartwensen in een fijne omgeving te bespreken. Ook voor vrijblijvende informatie bent u hier meer dan welkom.


  Uniek, landelijk samenwerkingsverband
  Ondernemers die 0800-STERFGEVAL huren zijn ook bereikbaar via het nummer 088-UITVAART. Sinds enige heeft 0800-STERFGEVAL een uitgebreide campagne op uitvaartvideo`s op Youtube.Com.


  terug naar overzicht