logoplaatje
Home/

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: PixImage Uitvaartfotografie
Voor een sfeervolle en dierbare beeldherinnering.

Nieuw op Uitvaart.nl: PixImage Uitvaartfotografie

Geplaatst: 5 april 2013
plaatje: bulletBinnen het brede spectrum van fotografie is uitvaartfotografie een vak apart, een èchte specialiteit. Natuurlijk moet je allereerst je vak als fotograaf verstaan, maar bij uitvaartfotografie wordt hier een extra dimensie aan toegevoegd; immers uitvaartfotografie is “mensenwerk” in optima-forma! De omgang met nabestaanden en het representatief “bewegen binnen een uitvaartsetting”, zonder deze te verstoren, is feitelijk al een vak op zich.
Bijna 30 jaar ben ik uitvaartverzorger geweest waarvan 20 jaar als zelfstandig uitvaartondernemer. Deze ervaring tezamen met mijn ruime ervaring als fotograaf, maken dat ik als geen ander het predicaat “specialist in uitvaartfotografie” mag uitdragen.Ik ben bekend met alle gebruiken en plechtigheden bij een begrafenis of crematie. Elke begraafplaats, crematorium, aula en kerk in de gehele regio ken ik. Dit is vanzelfsprekend een pré bij het maken van een uitvaartreportage. Ik weet precies wanneer ik waar moet zijn. En, misschien nog wel belangrijker, ik weet/voel precies aan wanneer ik er even niet moet zijn!Contact

Wilt u ook een sfeervolle en dierbare beeldherinnering? Neem dan contact op met Jacques Greeve van PixImage en stuur een e-mail naar jacques@piximage.nl of kijk op onze website www.piximage.nl.

PixImage is ook vindbaar op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.


terug naar overzicht