logoplaatje
Home/

Nieuws - 2005

"De Lelie" Uitvaartverzorging nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 1 juli 2005
plaatje: bulletVanaf vandaag zullen alle overlijdensmeldingen via 0800-STERFGEVAL in het netnummergebied 0316 worden doorverbonden naar "De Lelie" Uitvaartverzorging.

0800-STERFGEVAL (0800-7837343) is een landelijk, gratis en makkelijk te onthouden telefoonnummer voor overlijdensmeldingen. De overlijdensmeldingen die via dit landelijke meldnummer binnenkomen worden doorgegeven aan kwalitatief hoogwaardige, lokale uitvaartondernemingen. Zo krijgt de consument altijd een professionele uitvaartondernemer in de buurt. Inmiddels zijn er 28 uitvaartorganisaties aangesloten bij 0800-STERFGEVAL.
Als nieuwe uitvaartonderneming wil “De Lelie” Uitvaartverzorging mede door haar motto “Aandacht en vernieuwing in stijl!” op een eigentijdse, maar toch stijlvolle manier bijdragen aan het afscheid van uw dierbare. Alle medewerkers verrichten hun werk vanuit een holistisch oogpunt. Dit wil zeggen dat ze werken vanuit hun gevoel en dus tijd en ruimte hebben om naar de wensen van klanten te luisteren en deze uit te voeren voor zover mogelijk. Een laatste afscheid moet een bijzonder moment zijn waaraan nog vaak teruggedacht kan worden. Een goed gevoel overhouden aan een uitvaart is daarom uitermate belangrijk.

Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL, klik hier.
terug naar overzicht