logoplaatje
Home/

Nieuws - 2011
plaatje: Maranatha Uitvaartverzorging b.v. (Spijkenisse) nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

Maranatha Uitvaartverzorging b.v. (Spijkenisse) nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 26 juli 2011
plaatje: bulletHet meldnummer voor overlijdensmeldingen 0800-STERFGEVAL is een landelijk samenwerkingsverband van uitvaartondernemingen. Per direct zal het meldnummer in de regio 0181 worden verhuurd aan Maranatha Uitvaartverzorging bv. Nabestaanden die in deze netnummergebieden het meldnummer 0800-STERFGEVAL of 088-UITVAART bellen, worden dan doorverbonden met Maranatha Uitvaartverzorging.
Het bedrijf Uitvaart.Com, exploitant van het meldnummer, sluit hiertoe contracten met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen door het hele land. Daarmee is 0800-STERFGEVAL vergelijkbaar met een meldnummer als `112`, maar dan voor overlijdensmeldingen.



Maranatha Uitvaartverzorging
Maranatha heeft haar oorsprong in Spijkenisse en bestaat inmiddels 30 jaar. In tegenstelling tot de meeste uitvaartondernemers in de regio beschikken zij over eigen verzorging, transport en alles wat nodig is om een uitvaart goed en naar behoren te kunnen begeleiden en ondersteunen. Maranatha is een lokale uitvaartorganisatie die nauw betrokken is bij de samenleving om haar heen. Sinds bijna twee jaar is Maranatha veranderd van directie en bestaat nu gelukkig de mogelijkheid om heel veel tijd en aandacht te kunnen bieden aan nabestaanden. Zelfs vóór een overlijden en erna staan zij dag en nacht voor u klaar. Met een hecht team en gedreven medewerkers zijn zij voor u één gezicht, van het moment van overlijden tot en met de laatste groet op de dag van de uitvaart.

Uniek, landelijk samenwerkingsverband
Het totaal aantal bedrijven dat nu aangesloten is bij 0800-STERFGEVAL komt daarmee op 30. Van de 140 netnummergebieden zijn er nu 100 verhuurd. Ondernemers die 0800-STERFGEVAL huren zijn dan ook bereikbaar via het nummer 088-UITVAART. Op de nieuwe versie van www.uitvaart.nl, die morgen wordt gelanceerd, zal het nummer een prominente rol spelen.

Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL en 088-UITVAART, zie www.uitvaarttelefoon.nl.
terug naar overzicht