logoplaatje
Home/

Nieuws - 2004

Nieuwe deelnemers 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 5 november 2004
plaatje: bulletHet netwerk van aangesloten bedrijven bij 0800-STERFGEVAL is recent uitgebreid met Peter Henssen Uitvaartzorg (0343) en Heijting & De Vet (0342 en 0318).

Peter Henssen Uitvaartzorg
Samen met zijn vrouw Alies Bijsterbosch vormt Peter Henssen een bewust klein bedrijf, waarin aandacht, zorg en toewijding centrale uitgangspunten zijn. Ze werken als vast duo, waardoor de nabestaanden niet steeds met andere gezichten worden geconfronteerd. Dat komt de rust en het contact ten goede. Doelstelling is de nabestaanden zo te helpen dat de uitvaart ondanks het verdriet toch een goede herinnering wordt.

Uitvaartverzorging Heijting & De Vet vof
Ruim 15 jaar hebben Cilia R.A. Heijting en Jeen de Vet gewerkt bij diverse grote uitvaartondernemingen in Gelderland. In deze tijd hebben zij gezien dat de persoonlijke benadering lang niet altijd gegarandeerd is. Daarom hebben zij gemeend hun krachten te moeten bundelen en een eigen uitvaartonderneming te starten. Bij Heijting & De Vet staat persoonlijke aandacht voor het zakelijke aspect. Nabestaanden zullen bij Heijting & De Vet steeds door dezelfde uitvaartverzorger worden begeleid.

De keuze van een uitvaartonderneming is te aller tijden vrij, dus ongeacht waar u verzekerd bent.
terug naar overzicht