logoplaatje
Home/

Nieuws - 2008
plaatje: Uitvaartcentrum Van der Stappen in Budel geopend

Uitvaartcentrum Van der Stappen in Budel geopend

Geplaatst: 6 april 2008
plaatje: bulletMet het oplaten van drie gekleurde herinneringsballonnen is vanmiddag het nieuwe uitvaartcentrum in Budel van Van der Stappen Uitvaartverzorging officieel geopend.
Samen met de kinderen van uitvaartverzorger Martin Horst werden de ballonnen opgelaten door de burgemeester van de gemeente Cranendonck, de directeur van Van der Stappen en de moeder van een overleden kind.
Het uitvaartcentrum voorziet in de groeiende behoefte van persoonlijk afscheid nemen. Naast een verzorgingskamer is het uitvaartcentrum voorzien van een opbaarkamer, een 24-uurs kamer en een ruime ontvangkamer. Strakke lijnen en een efficiënte indeling maar ook een heel sfeervol en warm interieur zijn kenmerkend voor dit centrum.
Het gebouw heeft veel raampartijen en ook lichtinval van boven. Het geheel heeft een vriendelijke lichte uitstraling. De omgeving kon niet mooier en passender: het perfecte decorum voor een uitvaartcentrum. Een mooi plantsoen, een oase van rust en ook binnen zijn kosten noch moeite gespaard om er een sfeervol geheel van te maken met warme rode kleuren.

`Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen,` aldus Martin Horst. `Niet voor niets bieden we een 24-uurs service. Wie dat wil krijgt van ons de sleutel en kan dag en nacht hier terecht. Er is een koffieautomaat, een koelkast en een vaatwasser. Wil men hier met z`n allen eten? Prima! Wil men `s nachts bij de overledene blijven? Ook dat kan. Voor kinderen is er een speelhoek en in iedere rouwkamer is een muziekinstallatie zodat men zelf de muziek kan bepalen die bij de overledene past. Ook kan men er spulletjes neerzetten zodat er een soort persoonlijk ereplekje ontstaat voor de dierbare.`

Op zondag 6 april van 11.00 tot 16.00 uur is er voor alle geïnteresseerden de gelegenheid kennis te maken met het nieuwe centrum. Het uitvaartcentrum van Van der Stappen is gelegen aan de Klein-Schoterstraat 2A in Budel. De ingang is via de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats aan de Grootschoterweg.







terug naar overzicht