logoplaatje
Home/

Nieuws - 2006

Yarden verbreedt dienstverlening met 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 25 april 2006
plaatje: bulletAlmere, 25 april 2006

Onlangs heeft uitvaartorganisatie Yarden zich aangesloten bij het landelijke meldnummer 0800-STERFGEVAL. Yarden huurt het gebruik van het landelijke nummer in maar liefst 36 netnummergebieden. Dit betekent dat alle overlijdensmeldingen die vanuit deze gebieden binnenkomen, exclusief zullen worden doorverbonden naar Yarden.
Bert van der Weide, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Op deze manier zijn we voor onze klanten nog beter bereikbaar en dat geeft ons de kans onze diensten aan te bieden aan zowel verzekerden als niet-verzekerden. Als men 0800-STERFGEVAL belt en doorverbonden wordt met Yarden, nemen wij niet alleen alle zorg uit handen, maar bieden wij ook een unieke uitvaart, waarbij de wensen van de klant centraal staan.’

Het landelijke meldnummer is een initiatief waaraan ondernemers van Yarden, Dela, NUVU en VOU deelnemen. Daarmee is een unieke samenwerking in uitvaartland tot stand gekomen.

Met 0800-STERFGEVAL wordt ingespeeld op de opmars van mobiele telefonie, sms en andere nieuwe media. Het bellen van een naamnummer wordt steeds gewoner, met name omdat het veel gemakkelijker te onthouden is. Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL kunt u kijken op www.sterfgeval.nl.

Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die verzekeringen en verzorging aanbiedt. Maximale aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Het bedrijfsmotto ‘Iedere uitvaart uniek’ is bij Yarden dan ook meer dan een mooie belofte. Het is een vanzelfsprekendheid. Yarden telt circa 870.000 verzekerden, is marktleider met 18 crematoria, beschikt over 29 uitvaartcentra en is betrokken bij ruim 38.000 crematies en uitvaarten per jaar.



terug naar overzicht