logoplaatje
Home/

Nieuws - 2006

Uitvaartverzorging "Schouwen-Duiveland" kiest voor 0800-STERFGEVAL

Geplaatst: 16 maart 2006
plaatje: bulletHet meldnummer voor overlijdensmeldingen 0800-STERFGEVAL kent per 1 maart 2006 een nieuwe deelnemer: Uitvaartverzorging "Schouwen-Duiveland" te Zierikzee. Overlijdensmeldingen vanuit netnummergebied 0111 zullen exclusief doorverbonden worden naar deze Zeeuwse onderneming. Bellers met een vaste telefoon worden direct doorgeschakeld met Uitvaartverzorging "Schouwen-Duiveland". Mobiele bellers worden via callcentre Multiline doorverbonden.

Het totaal aantal bedrijven dat aangesloten is bij 0800-STERFGEVAL komt daarmee op 25. In de netnummergebieden die nog niet verhuurd zijn, verzorgt DELA de uitvaarten. Klanten van 0800-STERFGEVAL zijn per 1 januari jl ook bereikbaar via 088-UITVAART zonder bijkomende kosten.
Uitvaartverzorging "Schouwen-Duiveland" is al bijna 35 jaar een begrip op het gebied van uitvaartverzorging in Zierikzee. In januari 2004 werd dit uitvaartbedrijf overgenomen door Johan Hoekman, eigenaar van Uitvaartverzorging "De Bevelanden" te Goes. Kort na deze bedrijfsovername zocht Hoekman contact met Rien de Bruijne, eigenaar van "De Bruijne Uitvaartzorg".

Rien de Bruijne is sinds 1986 actief in de uitvaartzorg en besloot 1 oktober 2001 een eigen uitvaartbedrijf op te zetten, wat al snel een solide plaats innam tussen de reeds bestaande uitvaartbedrijven op Schouwen-Duiveland. De Bruijne en Hoekman hadden vanaf dat moment een uitstekende collegiale samenwerking, o.a. op het gebied van de levering van diensten.

Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL klik hier.
terug naar overzicht