logoplaatje
Home/

Sterfgeval.nl

plaatje: Online televisieserie brengt duurzame uitvaart in beeld
plaatje: Online televisieserie brengt duurzame uitvaart in beeld Online televisieserie brengt duurzame uitvaart in beeld
Steeds meer Nederlanders houden in hun dagelijks leven rekening met duurzaamheid. Dan gaat het bijvoorbeeld over vervoer, voeding of afvalscheiding. Maar bij een uitvaart speelt het onderwerp duurzaamheid vaak nog geen rol. Dat is jammer want voor mensen die bewust leven zijn er juist heel veel mogelijkheden om een uitvaart niet alleen duurzamer maar daarmee ook persoonlijker te maken. Om mensen te inspireren en informeren over de mogelijkheden, introduceert de Stichting GreenLeave daarom volgende week de serie ‘De Makers’. In een serie korte filmpjes laten producenten van duurzame uitvaartproducten hun ambacht zien.
Lees verder >>
titel: advertentie

Informatie voor uitvaartondernemers

Bent u een uitvaartondernemer die in staat is voortdurend kwaliteit te bieden van het allerhoogste niveau? En wilt u ook uw krachten bundelen met gerenommeerde collega`s door het hele land? Vraag dan informatie aan bij Uitvaart.Com en kijk hoe u zich aan kunt sluiten bij een landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen.