logoplaatje
Home/

Sterfgeval.nl

plaatje: Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Van `vechten tegen` naar `vechten voor`
plaatje: Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Van `vechten tegen` naar `vechten voor` Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Van `vechten tegen` naar `vechten voor`
Vorige week overleed Sandra Reemer aan de gevolgen van borstkanker. Ze was slechts 66 jaar jong. Ik zag online de meldingen voorbijkomen, met in verschillende stukken de vaak gebruikte termen als ‘de strijd verloren’ of ‘ze vocht tegen…’.
Strijdmetaforen zijn geliefd in de wereld van de kanker. We zeggen het zo gemakkelijk: wel vechten hé? Niet opgeven, blijf strijden!` Alsof iemand een legeruniform gaat aantrekken en ten strijde trekt. Ik ben, gelukkig, niet de eerste die moeite mee heeft met die terminologie.

Lees verder >>
titel: advertentie

Informatie voor uitvaartondernemers

Bent u een uitvaartondernemer die in staat is voortdurend kwaliteit te bieden van het allerhoogste niveau? En wilt u ook uw krachten bundelen met gerenommeerde collega`s door het hele land? Vraag dan informatie aan bij Uitvaart.Com en kijk hoe u zich aan kunt sluiten bij een landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen.