logoplaatje
Home/

Sterfgeval.nl

plaatje: Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders introduceert voorlichtingsfilm
plaatje: Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders introduceert voorlichtingsfilm Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders introduceert voorlichtingsfilm
Vandaag verschijnt de nieuwe voorlichtingsfilm over ritueelbegeleiding bij afscheid, een initiatief van de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders (LBvR). Floortje Agema, vice-voorzitter van de LBvR en tevens meespelend in de film: ”Veel particulieren weten nog niet precies wat een ritueelbegeleider is of doet. Met deze film kunnen de kijkers zelf zien wat we kunnen betekenen voor de nabestaanden.” De film is ook geschikt voor mensen die beroepsmatig bezig zijn met afscheid nemen. De film is te bekijken op www.lbvr.nl , op www.uitvaart.tv, www.uitvaart.nl, en www.uitvaartverzekering.nl.
Lees verder >>
titel: advertentie

Informatie voor uitvaartondernemers

Bent u een uitvaartondernemer die in staat is voortdurend kwaliteit te bieden van het allerhoogste niveau? En wilt u ook uw krachten bundelen met gerenommeerde collega`s door het hele land? Vraag dan informatie aan bij Uitvaart.Com en kijk hoe u zich aan kunt sluiten bij een landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen.